Mindenki ledöbbent ezen a képen, ahol lefogyva és rövid hajjal láttuk...



Az egész ország ledöbbent azon, amikor Balázs Klári lefogyva és rövid hajjal jelent meg a Duna TV egyik műsorában. A rajongók aggódni kezdtek azon, hogy az énekesnő talán valami betegséggel küzd. A találgatásoknak most már vége, mert Klárika mindent tisztázott.

Korda György felesége 12 kilót fogyott, és a frizurája is radikális változáson ment át, emiatt arról kezdtek suttogni, hogy súlyos beteg lehet, amit most tisztázott.

'A pletykákkal ellentétben, nincs baj a hajammal, gyönyörű egészséges, és velem sincs baj, mert nem vagyok beteg és nem vagyok rákos! Kezdem azt hinni, hogy valami bűnt követtem el, hogy leadtam a súlyfeleslegem és épp nem húztam parókát.
De ha tetszik, ha nem, nagyon jól érzem magam a bőrömben, könnyebben mozgok, fel tudom venni a régi, gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruháimat, és a hajammal sincs semmi gond'
 - mondta Balázs Klári.

Ezután még hozzátette: úgy érzi, hogy az irigyei terjesztették róla a szörnyű híreket, de ahogy korábban sem tette, most sem hajlandó rágódni a rosszindulatú pletykákon.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!