Hashajtót kezdett szedni, hogy lefogyjon! Még jó, hogy időben orvoshoz ment!Sokakat foglalkoztat Balázs Klári egészsége, mióta megjelent róla pár furcsa kép, ahol paróka nélkül és a megszokott megjelenéséhez képest jóval soványabban láthattuk. Erről is kérdezték egy reggeli rádió műsorban.

Klárika elmondta, hogy jól van, sőt, nemrégiben 12 kilótól szabadult meg, mert okosan fogyókúrázott. Ám nem volt ez mindig így.

Korábban nagyon rossz módszert választott mesélte a Sláger FM egyik reggeli műsorában.  Az énekesnő megosztotta a hallgatókkal, hogy mit jelent a mostani életmódváltása, de egy régi szerencsétlen esetről is beszámolt.

„Életemben kétszer fogyókúráztam, de az első nem sikerült túl jól. Mondhatni életveszélyesen alakult a dolog. Megnéztem az esküvői képeimet és arra jutottam, hogy ez így nem mehet tovább. Hashajtót kezdtem szedni és semmit sem ettem, ami miatt végül már úgy néztem ki, mint egy 'halálmadár' és kórházba is kerültem. Ott aztán elmondták hogy gyakorlatilag minden ásványi anyag kiürült a szervezetemből'.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!