Kifakadt az énekesnő: elege van a találgatásokból.



Mi is beszámoltunk róla, hogy Balázs Klári drasztikusan lefogyott. Meg is indultak a találgatások, hogy mi lehet ennek az oka. Mára már olyan teóriák keringenek a neten, hogy biztosan a kemoterápiája miatt fogyott le. Elege lett a találgatásokból és pletykákból.

'Magyarországon többen is hordanak parókát, főleg a médiában szereplő személyek, nem csak én. Ez nem tűnt fel senkinek?

Életem során rengeteget utaztam, sok mindent másképp látok. Tíz évet az életemből Amerikában, Kanadában és Ausztráliában töltöttem, ott pedig más normák vannak. Például külföldön annyira természetes, ha egy nőnek a gardróbjában ott lóg egy vagy két paróka, ha nem megfelelő a frizurája. De én ezzel nem azt mondom, hogy ebben kell menni a piacra” – magyarázta Klárika, aki megdöbbenve mesélt arról, hogy a parókák és a fogyása végett már azt rebesgetik, hogy komoly betegséggel küzd.

'Olyan kérdéseket kapok mostanában, hogy majd elájulok. Jól voltam, jól vagyok, nem vagyok beteg! Semmi bajom nincsen, egészséges vagyok, nem volt kemoterápiás kezelésem, mert már ilyeneket is leírnak. Nem tudom, mit kezdjek ezzel” – fakadt ki Korda György felesége. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!