És már tudják azt is, mikor szünteti meg a Fidesz a letelepedési kötvényt!



Az Immigrant Invest, mint az egyik letelepedési lehetőséget és állampolgárságot áruló orosz ügynökség már tudja, hogy mikor szűnik meg a letelepedési kötvény. A Rogán ötlet alapján született milliárdos üzleten nem az állam, hanem a haveri offshore cégek kaszálnak bődületeset!

Tízmilliárdokkal pumpálják tele ezeket az offshore cégeket, és cserébe bejutást biztosítunk az EU-ba bárkinek. Az egészet Rogán pátyolgatta, és ő hozta a titkos offshore vállalkozókat is bele.
Az egyik ilyen orosz cég rakta ki a honlapjára a pontos dátumot, ami december 27-e lesz.

Már egy ideje szó van róla, hogy leállítják ezt a pénzszivattyút, ami egyébként elég komoly nemzetbiztonsági aggályokat is felvet, hiszen azoknak éri meg a legjobban ilyet venni, akik legális módon soha nem tehetnék be a lábukat az EU-ba.

Nyilván azért megy ezzel a huza-vona, mert a megszüntetés hírére felpörögtek az eladások, ami a magyar államnak egyébként hatalmas károkat okoz. Ezzel az üzlettel a legnagyobbat Rogán Antal ismerősei kaszálták, valamint Habony Árpád ügyvédje.

Valószínű, hogy tényleg az év végén szüntetik csak meg ezt a bizniszt, hogy addigra az elérhető nyereség százmilliárd fölé kússzon Rogán ismerőseinek. Ezért sem elképzelhetetlen, hogy a partnereknek már megsúgták, meddig tart majd az üzlet, hogy addigra kiárusítsanak, amit csak lehet.
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!