Gyerekrablókkal ijesztget a fővárosi iskolaigazgató.Jót akarhatott, mégis óriási pánikot keltett egy fővárosi általános iskola igazgatója a szülőknek elküldött levelével, amelyben szervezett gyermekrabló bandákra hívja fel a figyelmet.

– Biztos forrásból tudja egy szülő, hogy Pécsett és Budapesten szervezett bandák szednek össze 10–14 éves lányokat, és külföldre viszik őket. A rendőrség még nem tudja, kik ezek – fogalmaz az igazgató. A le­vélben arról is beszámolt, hogy múlt héten az egyik 9 éves tanulójukat úton hazafelé kö­vet­te egy férfi, aki valamivel lefújta és meg is támadta.

Az igazgató a Borsnak megerősítette, valóban ő írta az alábbiakat.

A rendőrök felvették a kapcsolatot az igazgatóval, aki konkrét információval nem is tudott szolgálni. A második esettel kapcsolatban viszont szeméremsértés miatt nyomoznak. 

Ez a felhívás és fotó szerepelt a rendőrség honlapján:

A Police.hu szeméremsértés miatt keresi a képen látható férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 23-án 16 óra és 20 perc körül egy Budapest XIX. kerületi társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy gyermekkel. Forrás


 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!