Mással is előfordulhat!Az anyuka egy banánt szeretett volna adni a 7 hónapos kisfiának, de nem számított ilyen meglepetésre.

A 30 éves Gemma Price elkezdte hámozni a banánt, ám ekkor száz apró pók termett a kezén, és a karján át szélsebesen mászott a ruhája alá. 

Ijedtében elordította magát, eldobta a banánt, leseperte a pókokat a kezéről, ölbe kapta a gyereket, és kirohant a házból az anyja házáig, ami szerencsére nem volt messze. Kicsit megnyugodott, majd visszament a házba. Addigra a pókok szétszéledtek a lakásban.

Gemma kihívta a rovarirtókat, akik megállapították, hogy különösen veszélyes, Brazíliából származó pókokkal van dolguk. A Phoneutria phera nevű mérgező pók főként Ecuadorban, Peruban, Brazíliában, Suriname-ban, Guyanában és újabban Kolumbiában fellelhető.

Többször, alaposan átfertőtlenítették a házat, majd a számlát elküldte a szupermarketbe, ahol a banánt vette.

Az asszony többször fertőtlenítette a házat, és elküldte a számlát abba  szupermarketbe, ahol a banánt vette. Először nem ismerték el a felelősségüket, de később - vélhetően közösségi média hatására -  megtérítették az asszony költségeit.

Gemma azóta is retteg, ha arra gondol, hogy mi van, ha nem irtották ki valamennyi pókot a lakásból. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!