Egy felháborító és minősíthetetlen hangvételű plakát fogadja a betegeket....



Enyingen és Dunaújvárosban is balhé van egyes orvosok hangneme miatt. Mindkét helyen ugyanaz a cég látja el az ügyeletet.

Enyingen egy felháborító és minősíthetetlen hangvételű plakát fogadja a betegeket az orvosi ügyeleten: „"Laci tudja, hogy minden csipcsup balf...sággal nem kell bemennie egy sürgősségire. ... Ha pánikrohamot kap, azt otthon a négy fal között teszi. ... Négyhetes panasszal szintén

nem megy be egy sürgősségire, hanem szépen eltakarodik a háziorvosához,

mert Laci nem egy életképtelen sz...darab. Laci okos. Légy olyan, mint Laci!" - állt a szöveg az enyingi szórólapon.

 

A dunaújvárosi ügyeleten sem volt fényesebb a helyzet, ott ugyanis egy orvos hagyta faképnél a felháborodott betegeket. Rá már korábban is érkezett több panasz, ezúttal azonban tényleg elvetette a sulykot, még olyan páciens is akadt, akit egy ideig a mínuszokban várakoztattak, mielőtt bebocsátást nyert volna.

„Az asszisztens nő már az ajtóban elállta az utamat, hogy mi a panaszom. Kérdeztem, hogy bemehetek-e, mert mínusz 10 fok van odakinn” – kezdi a történetét egy dunaújvárosi hölgy, aki lázasan, torokfájással érkezett az ügyeletre. Azt mondta az asszisztens, hogy ilyen panaszokkal el sem fogja látni az orvos.

"Mikor végül nagy nehezen bejutottam, belenézett a torkomba, és közölte, hogy semmi bajom” – mondja a hölgy, aki még sztetoszkópot sem látott az orvosnál, így nyilván a mellkasát sem hallgatták meg. Receptet nem kapott, csak annyi tanácsot, hogy vegyen vény nélküli szopogatós tablettát. Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!