Ez történt vele élete utolsó napján.Andy Vajna szombat este még barátokkal vacsorázott, jó kedve volt, és semmilyen előjelét nem lehetett látni a bekövetkező tragédiának - írja a Blikk

A lap úgy tudja, miután reggel Vajna - szokásával ellentétben - nem ment le reggelizni a gondnok felment a hálószobájába. Vajna az ágy előtti szőnyegen feküdt. Már nem lehetett újraéleszteni. A Blikk szerint éjszaka vagy hajnalban hunyhatott el.

Felesége, Vajna Tímea repülőgépre ült, hogy hazautazzon Budapestre, hiszen a tragédia időpontjában épp a Colorado állambeli Aspenben volt.

Még nem tértem magamhoz. Péntek este voltam fent nála, és jót beszélgettünk. Fáradtnak tűnt, és annak is érezte magát, nem tudta, miért. A frontra fogtuk a dolgot 

- mondta a lapnak Hámori Eszter publicista, akit régi barátság fűzött a producerhez.

'Sok mindent átbeszéltünk. Kedélyesen mutogatta felesége legújabb instagramos fényképeit, és áradozott, hogy többször is megnézte a Freddie Mercury életéről szóló mozifilmet. Aggodalmaskodva rákérdeztem, mi a helyzet az egészségével, mert egy közös baráttól rossz híreket hallottam. Andy elismerte, hogy egy hirtelen rosszullét után azonnal bement a kórházba, és hogy az orvosok szerint ez volt a szerencséje. Nem mondta, ez mikor volt, de úgy beszélt a dologról, mint amin már túl van. Most is látom magam előtt, ahogy mondja: „Kutya bajom, rossz pénz nem vész el.” Annyira sajnálom. Tele volt tervekkel, új rádiót is szeretett volna indítani. Nem látszott rajta, hogy már csak egy napja van hátra' - mondta a lapnak megrendülten Hámori.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!