A partról figyelte a gyerekét, aztán megpillantott valami furcsát...Félholt embert vonszolt ki a Balatonból egy háromgyerekes családanya

A háromgyermekes anya a veol.hu oldalnak azt mondta, nagyon megviselte az eset, és nagyon örül annak, hogy a fiatal nő életben maradt. A családanya nyíltvízi úszásra vitte az egyik fiát Balatonalmádiba, és amíg a gyerekek a vízben edzettek, ő a parton, egy padon ült, nézelődött. Egyszer csak az egyik lejáró előtt néhány méterrel beljebb, meglátott valakit fejjel lefelé fekve a vízen.

Elsőre azt gondolta, valaki bizonyára lebukott a víz alá, majd feljön, aztán nézte tovább a fekvő embert, aki nem akart felszínre jönni. Odasietett a lejárathoz, de a lebegő test nem mozdult, erre belerohant a vízbe, de közben elborzasztotta a gondolat, hogy meg kell fognia egy halott embert.

“Amikor mondták, hogy lélegzik, nagyon megkönnyebbültem, aztán láttam egy vízi mentőt, és egy idősebb nőt, akik megkezdték az újraélesztését” – mondta az ajkai nő.

A nő pár perc múlva életjeleket adott. Stabil oldalfekvésbe helyezték, a mentősök stabilizálták az állapotát, és kórházba szállították.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!