Csak egy jó hírünk van: frontmentes időjárás várható.



Szerdán folytatódik a túlnyomóan napos, meleg, száraz idő, egy-egy gyenge záporra a nyugati határ mentén van esély a kora esti órákban. Északnyugaton megélénkül a délire forduló szél. Tovább fokozódik a meleg, délután 30-35 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Csütörtökön napközben helyenként megélénkül a légmozgás. A délután második felében a fejlettebb gomolyfelhőkből lokálisan egy-egy gyenge zápor előfordulhat. Nagyrészt napos lesz az idő, kánikulára készülhetünk, a nyugati és déli tájakon a 35 fokot is meghaladja a csúcshőmérséklet.



Pénteken a délutáni óráktól északon és a Dunántúlon zivatarokra, feltámadó szélre, másutt elszórt záporokra számíthatunk, néhol erős széllökések is előfordulhatnak. 32-37 fokos maximumokra készülhetünk a kánikulában.

Szombaton elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok. Megélénkül, helyenként megerősödik a légmozgás. Vasárnap zivatarok főként a északkeleten fordulhatnak elő, záporok. A zivatarokat erős széllökések kísérhetik. Mindkét napon 31-37 fokos fülledt meleg időre van kilátás.

♥ KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS  

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!