A Szuperújhold a Mérlegben nagy segítségünkre lehet.



Megtapasztahatjuk 2020. legerőteljesebb Szuperújholdját. Erre október 16-án kerül sor, a Mérleg jegyében, és olyan energiákat hoz, amelyek segítenek megtalálni az utóbbi időben elvesztett egyensúlyt.

Mivel szuperholdról van szó, a Hold energiája a szokásosnál sokkal intenzívebb lesz. Lehet, hogy a Hold nem lesz látható, de a jelenlétét mindenképpen érezni fogjuk, mivel arra késztet bennünket, hogy a lelkünkre fordítsuk a figyelmünket. A Holdnak hihetetlen, szinte varázslatos aurája lesz.

A környezetünk már így is tele van bizonytalansággal, és a Hold ebben az időszakban még több félelmet és aggodalmat adhat hozzá ehhez. Arra is számítanunk kell, hogy néhány fájdalmas emlék újra megjelenik az életünkben.

Mivel a Mérleg jobban rávilágít a kapcsolatainkra, jobban megértjük majd mit kell egyensúlyba hoznunk. Ha önmagunkat hanyagoltuk el azért, hogy másoknak segíthessünk, most elég időnk lesz hátrálni egy lépést, önmagunkra összpontosítani, és új módokat találni arra, hogy szeressük önmagunkat, és több időt szánjunk magunkra.

A Szuperújhold a Mérlegben visszavezet minket önmagunkhoz

A Szuperújhold segít, hogy minden félelem nélkül visszatérjünk önmagunkhoz. Emlékeztet bennünket arra, hogy csak akkor alakíthatunk ki erős és egészséges kapcsolatokat másokkal, ha előbb jó viszonyba kerülünk önmagunkkal.

Ha a kapcsolataink nehézkesek is, még nem kell elhamarkodott következtetéseket levonnunk. Lehet, hogy egyszerűen csak új módszereket kell találnunk a kijavításukra, mindenesetre a legfontosabb, hogy türelmesek legyünk. Az Újhold lényege, hogy türelmet tanuljunk, és dolgozzunk önmagunkon.

Szuperújhold valamint a retrográd Mars és Merkúr energiái

Az Újhold új kezdetet jelent, de az októberi Szuperújholdat a Mérlegben zavar veszi körül, mivel a Merkúr és a Mars is retrográd szakaszában van. Emiatt minden előrelépés nagyobbnak, sőt egyenesen óriásinak fog tűnni. Nehézségekbe ütközünk a kommunikációban a körülöttünk lévő emberekkel, és többször is hibázunk. A csillagok azt tanácsolják, hogy ebben az időszakban inkább kerüljük a fontos beszélgetéseket. Ehelyett intuitív erőnkre fordíthatjuk a figyelmünket, hogy újra kapcsolatba léphessünk a spirituális oldalunkkal.

Ha fejlődni akarunk, újra össze kell kapcsolnunk a tudatunkat a szívünkkel. Próbáljuk a szeretet tükrén át meglátni a problémákat és hiányosságokat. Keressünk egy helyet, ahol az a béke uralkodik, amire már olyan nagyon vágytunk. Legyünk elnézőbbek önmagunkkal, és bocsássuk meg a hibáinkat. Legyünk szelídek, és mindig forduljunk a fény felé.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!