Ezt az autót keresik! A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A rendőrség nyomravezetői díjat ajánlott.



Szörnyű tragédia! Másfél órával ezelőtt egy fiatal édesanyát és 4 hónapos gyermekét ütötték el Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út egyik gyalogos átkelőhelyénél. A vétkes jármű lassítás nélkül továbbhajtott. Az édesanya észlelve a veszélyt a babakocsit ellökte magától, így az autó csak őt találta el. Valószínűleg a sofőr elbambulhatott vagy valami mással foglalkozott vezetés közben és későn vette észre a zebrán átkelő családot. Megpróbálta elkerülni az ütközést, de a jobb elejével így is eltalálta a 28 éves anyukát, akinél a kiérkező mentők koponya alapi törést és medence törést állapítottak meg. A mentők azonnal kórházba szállították és jelenleg is az életéért küzdenek.

A baleset után a sofőr fékezés nélkül továbbhajtott. A 4 hónapos babának semmi baja nem esett a balesetben. A gyermekét egyedül neveli az anyuka, így most a nagyszülők vigyáznak rá. 
A BRFK 500.000 Ft nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki érdemleges információval tud szolgálni. Elképzelhető, hogy a sofőr valamilyen befolyásoltság alatt volt, ezért nem állt meg. 
A balesetet egy ilyen fehér színű Peugeot Boxer kishaszonjármű okozta! A rendszámának csak egy darabját sikerült megjegyeznie a szemtanúknak KP_-3__ 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a gépjármű sofőrjéről, tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!