Daganatos betegsége miatt most újra gyógykezelésre szorul.



Fábián Juli, a népszerű énekesnő, zenetanárnő A Dal 2012-es döntője után mér eltűnt egy évre, mert betegsége miatt gyógykezelésre szorult. Aztán visszatért, mintha mi sem történt volna, ám most úgy tűnik tovább kell folytatni a harcot.

Vasárnap este aztán nyilvános üzenetet tett közé, és közölte, egy időre visszavonul.

'Kedves Rajongóink, Barátaink!
Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről.
Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.
Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek.
Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról.'

Juli kiírásához százszámra kommentelték a jókívánságokat, még a hírességek is.

Schobert Norbert: Erőt és gyógyulást Neked!
Jaksity Kata: Juliiiiii!!! Sok erőt és mielőbbi gyógyulást!!!
Stohl Luca: Mielőbbi gyógyulást!
Vincze Lilla: Julikám! A zene minden varázsló tündére gyógyítson meg mindnyájunk szeretetével és energiájával! Veled vagyunk, szeretünk!
Lofti Begi: Nagyon drukkolunk, és küldjük az energiát! Ebből a csatából csak te jöhetsz ki győztesen!!!

Juli korábban az X-Faktorban felkészítő tanár is volt, és a Talentométer 2010, 2011-es szériájának zsűrielnöke. Hallgasd meg egyik népszerű dalát.

Mielőbbi tartós gyógyulást kívánunk neki!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!