A Sláger Tv sztárja igencsak meglepődött, amikor meglátta a fagyos baromfit...



Furcsán indult az év Roberto, a mulatós zenész számára. A Sláger Tv sztárjára tegnap nem egy levágott lófej, hanem a kerítése kapujára fagyott kakas hozta a frászt.

– Ki korán kel, kakasra lel. Legalábbis Napkoron, a szabolcsi kis faluban simán megesik az ilyesmi – kezdett sztorizásba az énekes.

– Szokatlan dolgot vettem észre a kapun reggel, amikor kinéztem az ablakon. Bentről nem látszott pontosan, mi az. Kimentem hát megnézni, és legnagyobb meglepetésemre egy félig megfagyott kakas lógott fejjel lefelé a kerítésünkön. Megpróbáltam kiszabadítani szerencsétlen jószágot a szorult helyzetéből, mert azt hittem, meg lehet még menteni. Az éj­szakai nagy fagyoktól azonban már teljesen ledermedt, és a lábát sem tudtam kioperálni, úgy beszorult csóri. Nem volt mit tenni, élelmes szabolcsi gyerek lévén leütöttem egy bottal a kerítésről, és behoztam feldolgozásra. Egyből kivéreztettem, leforráztam, és konyhakészre pucoltam, úgy jó falu­siasan – magyarázta Roberto, aki nagy lelkesedésében nemcsak levest készített az ölébe pottyant friss húsból, hanem még kakaspörköltet is nokedlivel.

– Mire édesanyám hazaért, pont megfőtt a finom kétfogásos menü. Nézett is nagyot, hogy került kakas az asztalra.

A mulatós zene sztárja magától értetődőnek tekinti, hogy a talált baromfi az ő prédája. Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!