Négy csillagjegyre különösen erős a hatása.Április utolsó napján Telihold alakul ki, ami elhozza az újjászületést, az átalakulást, és segít megszabadulni mindazon ártó energiáktól, amelyek megakadályoznak abban, hogy azt az életet éld, amelyet valóban szeretnél.

Azért lesz ez a mostani Telihold különleges, amely a Skorpió jegyében fog kialakulni. Ezt nevezik rózsaszín Teliholdnak, ami nem az égitest színére, hanem a bugás lángvirág virágzására utal, ugyanis ez a növény most bont gyönyörű, rózsaszín virágokat.

A Skorpió csillagjegy arra ösztönöz ezen a napon, hogy nézz magadba, vizsgáld meg az érzéseidet, érzelmedet, lásd meg a vágyaidat, és tudatosítsd magadban, hogy mit szeretnél megvalósítani. Emellett a Skorpió stabilitást, biztonságot hoz, és arra ösztönöz, hogy levetkőzd az egoizmusodat, és légy önmagad, találd meg a szívedben az igazi énedet. Természetesen ez a folyamat érzelmi megterheléssel is együtt jár, ezért lehetnek lelki nehézségek, de tarts ki, légy erős, fogadd el és szeresd önmagad.

A mostani Telihold támogatja az újjászületés, a megújulás energiáit, így most lehetőséged nyílik arra, hogy végre azt az életed éld, ami csak a tiéd, ami csak rád jellemző, és ami csak neked a legjobb.

Azonban, hogy mindezt megvalósítsd, szembe kell nézned a félelmeiddel, kételyeiddel, mert csak így leszel képes új életet kezdeni, ami megfelel az elvárásaidnak.

A mostani Telihold a következő csillagjegyekre lesz leginkább hatással: Bika, Skorpió, Oroszlán, és Vízöntő.

Ezen a napon a Szaturnusz bolygó lesz hatással az életedre, amely felerősíti a szeretet, a családhoz kötődő érzelmek energiáit, ami egészen két hétig hatással lesz az életedre.

Ami a problémákat illeti, a következő napokban felerősödhet a bizalom hiánya, és a makacsságod miatt is lehetnek kellemetlen perceid, ezért a Telihold kialakulásáig igyekezz minden terhet, nyomást letenni a válladról, és a kommunikációdon is javíts, mert csak ezáltal részesülhetsz az égi jelenség védő és gyógyító energiáiból, amely képes megóvni a sikertelenségtől, a problémáktól, a lelki és testi bajoktól, és ezzel egyidejűleg erősíteni tudja az önbizalmadat, az akaraterődet és a kitartásodat.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!