Egyik pillanatról a másikra változott meg az élete.Victoria egy átlagos gyermek volt, aki szeretett táncolni és sportolni, azonban 11 éves korában váratlan és sajnálatos fordulatot vett az élete. Náthaszerű tünetetek produkált, és többször eszméletét vesztette, majd két hétre rá már mozgásképtelen volt deréktől lefelé.

Sajnos a helyzet csak rosszabbodott, és a kislány kómába esett, amiből 4 évig nem jött ki. Legalábbis mindenki ezt hitte, és akárhány orvost kérdeztek meg, mindegyik azt mondta, hogy Victoria menthetetlen. Amit senki nem tudott, az az volt, hogy két év után a kislány agya felébredt, és a hátralevő két évben mindenről tudott, ami vele történt, csak képtelen volt jelezni.

Az orvosok előrejelzése ellenére, hogy Victoria már sosem fog felépülni, a szülők hittek benne, és tovább ápolták. Aztán 2009-ben megtörtént a csoda. 4 év kóma után Victoria szemkontaktust tartott fent az anyukájával, majd egy idő után már tudta mozgatni az ujjait, aztán szavakat formálni. Egyik nap az orvos odahajolt hozzá, és a lány azt suttogta: - Meg fogok gyógyulni. Tudom.

Az orvos elsápadt. Végigpörgött előtte az elmúlt 4 év, és hogy hányszor mondtak le erről a lányról. Vajon mindent hallott, amit az ágya mellett beszéltek?! Nagyon szégyellte magát...

Victoria tovább erősödött, és leszámítva azt, hogy a lábát nem tudta mozgatni, egészen felépült.

Azt mondták, hogy egész életében tolószékbe kényszerül. Megint tévedtek. Victoria úszni kezdett, és éveken át kitartóan próbálta edzeni és mozgatni a lábait, míg végül képes volt segítséggel felállni, majd újra járni teljesen egyedül.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!