Lehet, hogy magadnak sem mered bevallani.



A születési dátumod abban is segíthet, hogy szembenézz azokkal a dolgokkal, amiktől igazából nagyon tartasz – olyankor is, ha be sem mered vallani magadnak.

Kos

Attól félsz a leginkább, hogy elveszíted a szeretteidet. Ez alatt pedig azt is értjük, hogy esetleg csúnyán összeveszel velük, és inkább eltávolodnak tőled. Mivel vehemens típus vagy, gyakran keveredsz velük vitába, és csak utólag tanulod meg, mennyire fontosak a számodra.

Bika

A te legnagyobb félelmed az, hogy anyagi gondokkal kell megküzdened. Mivel fontos számodra a kényelem és az, hogy kellemes otthont teremts magad köré, hajlamos vagy sokat költeni. Emiatt nagyon félsz attól, hogy egyszer átléped a kereted, és anyagi problémákkal találod szemben magad.

Ikrek

Te attól félsz nagyon, hogy döntést kell hoznod. Mivel gyorsan változik a véleményed, és mindig valami másra vágysz, folyton attól rettegsz, hogy egy komoly döntést később meg fogsz bánni. Azon, hogy esetleg egy másik országba költözz, te biztosan hónapokig gondolkodnál.

Rák

Mindig is szerettél a komfortzónádban lenni, és a jól megszokott családi környezetben érzed magad a legjobban. Számodra a legnagyobb félelem az, hogy ebből a közegből kilépj, és idegenek között, egy ismeretlen helyen élj. A családod ugyanis annyira fontos számodra, hogy nélkülük szörnyen éreznéd magad.

Oroszlán

Attól félsz a legjobban, hogy majd senkit sem fog érdekelni, mi van veled. Mivel imádsz a középpontban lenni, el sem tudsz képzelni rosszabbat annál, mint hogy az emberek ne foglalkozzanak veled, és hirtelen reflektorfény nélkül maradj.

Szűz

A tökéletességre törekszel mindenben, így nagyon félsz attól, hogy ezt elveszíted. Neked ijesztőnek tűnne a gondolat, hogy te magad sem vagy hibátlan, mert az egész életedet tökéletesnek szeretnéd látni.

Mérleg

A te legnagyobb félelmed az, hogy egyedül maradsz. Romantikus típus vagy, ezért nagyon megijeszt a gondolat, hogy szakít veled a párod, és egyedül kell folytatnod tovább az életed. Hiszen még azt sem szereted, ha társaság nélkül kell otthon lenned!

Skorpió

Még ha nem is szívesen mondod ki, de számodra az intimitás gondolata nagyon rémisztően hat. Félsz attól, hogy egyszer megnyílsz valaki előtt, kitárulkozol, és ez a személy aztán elhagy. Ezért inkább próbálsz független maradni, mint hogy bárkit is közel engedj magadhoz.

Nyilas

A bezártság érzése megijeszt téged, akár fizikailag, akár csak közvetetten. Mivel szabad lélek vagy, egy igazi felfedező, semmiképp sem szeretnéd az életedet egy íróasztal mögött leülni, napi 8 óra munkával. Téged ez nem tenne boldoggá, és már az elképzelés is rémisztően hangzik a számodra.

Bak

Te leginkább az elbukástól félsz. Imádod a jól elvégzett munka utáni siker érzését, és keményen meg is dolgozol ezért. Így nagyon megijeszt a gondolat, hogy egy kisebb hiba miatt ezt mind elveszítheted.

Vízöntő

Akárcsak a Nyilasok, úgy a Vízöntők is nagyon szabad lelkűek. Ki nem állhatod, ha keretek közé próbálnak szorítani téged; épp ezért nem érzed jól magad a kötelező intézményekben. Az iskola, a házasság és a munka egyaránt riaszt téged, mert a saját döntéseidet szeretnéd meghozni, mások követése helyett.

Halak

Nem szereted a felelősséget, és kifejezetten félsz attól, hogy fel kell nőnöd. Sokszor a saját kis fantáziavilágodban élsz, és amikor időnként kitekintesz belőle, megijeszt a sok felelősség, ami a válladra nehezedik.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!