A kommunikáció misztikus formája, amit bárki tapasztalhat.



Ha hiszel a szellemekben, akkor biztosan tudod, hogy ezek a spirituális energiák, teremtések, gyakran üzeneteket küldenek, mert valami fontos dologra szeretnék felhívni a figyelmedet, mielőtt végleg elhagynák a földi életet.

Mutatunk 8 jelet, ami arra utal, hogy egy vándor, még itt maradó lélek próbál kommunikálni veled.

1. Pislákoló, villogó fények

Ülsz az íróasztalod előtt, ég a lámpa, olvasol. Majd váratlanul apró villogásokra leszel figyelmes, és azt gondolod, hogy lehet áramingadozás okozza a jelenséget, vagy a világítótest fog kiégni. Azonban lehet, hogy egy szellem energiamezejébe került a lámpa, és azért kezdett pislákolni. Ilyen esetben figyelj az esetleges többi jelzésre is.

2. Egy finom leheletet, enyhe szellőt érzel magad körül

Ülsz a kényelmes kanapédon, olvasod az újságot, minden ablak, ajtó becsukva, zavartalan nyugalom vesz körül. És ekkor hirtelen arra leszel figyelmes, hogy egy lágy szellő suhan el előtted, amely még egy melegséget is hozott magával. Ez is a szellem jelenlétére utalhat.

3. Ha hallod, hogy valaki a neveden szólít

Ha már előfordult veled, hogy valaki suttogva a neveden szólított, de mikor körülnéztél, nem láttál senkit, akkor ez a kóbor szellem egyik kapcsolatteremtő próbálkozása lehet.

4. Álmok

A legtöbb lélek az álmok révén, a tudatalattiba beférkőzve juttatja el az üzeneteket. Ezért ha azt álmodod, hogy egy szellem beszél hozzád, igyekezz elgondolkodni annak az üzenetén, és ha szükségét érzed, készíts elemzést.

5. Különleges illatok

Ha hirtelen, egy addig ismeretlen, kellemes illattal találkozol, és tudod, hogy nem volt a közeledben senki, és egy parfümös üveg sem lelhető fel, akkor lehetséges, hogy egy szellem haladt át a szobán. Nézz körül, hátha hagyott valamilyen üzenetet.

6. Látomások

Ha néha látomások formájában feltűnik egy különös, ismeretlen alak, vagy az ablak sarkában megjelenik egy fénygömb, akkor ez egy jel lehet arra, hogy a szellem megpróbál kapcsolatba lépni veled.

7. Érezni a jelenlétét

A megérzéseidre mindig figyelj oda, mert előfordulhat, hogy a lelkeden keresztül próbál valami fontosat a tudomásodra hozni az a bizonyos szellem. Az energiamező, amellyel rendelkeznek, az idegrendszert is befolyásolhatja.

8. Számok, szimbólumok

Ha az elektronikus órád kijelzőjén megpillantod a 11:11-es időt, akkor az arra utalhat, hogy egy szellem tartózkodhat a közeledben.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!