Figyelmesen nézd át az alábbi összeállítást, hiszen meglehet, hogy a te ruhásszekrényedben is megtalálható egy-kettő az alábbi darabok közül.



Karkötők karkötődísszel, zsu-zsu-val

Az ilyen karkötők gyakran nagyon fontosak az azt viselő személyek számára, hiszen egy adott kellemes eseményre, illetve fontos személyre emlékeztethetik a viselőjét. Ugyanakkor a karkötőt kiegészítő díszek sokszor elég gyermetegek. Éppen ezért jobb 25 évesen már nem viselni ilyeneket.

Különc harisnyaviselet

Az ilyen rikító színű harisnyák viselését csak az iskoláskorú lányok engedhetik meg maguknak. Aki felnőttként ilyet visel, nem különcként fog kinézni, hanem viccesen.

Túl bő pulóverek

A tinédzser lányokat a két számmal nagyobb, bő pulóverek még törékenyebbnek, filigránabbnak láttatják, azonban a huszonévesek ezekben a ruhákban inkább tűnnek ápolatlannak. Ezért jobb a megfelelő méretű ruhákkal feltölteni a ruhatárunkat.

Jellegtelen kötött ruhák

Nincs olyan kötött női felső, ami jobban állna egy látványosabb, ugyanakkor szerényebb blézernél. Ezért aztán nyugodtan megválhatunk a kötött kardigánjainktól.

 

Tizenéveseknek való ruhák

Attól még, hogy tíz évvel ezelőtt egy ruha nagyon jól állt, és amikor abban megjelentél, bókok tömkelegével díjazta a környezeted, még egyáltalán nem biztos, hogy az idő előrehaladtával újra felvéve ugyanolyan jól fog majd állni.

Ruhadarabok sportklubok, zenekarok logóival, felirataival

Amennyiben valóban nagy sportrajongó vagy és a kedvenc csapatod címerét viseled egyes ruháidon, azokat jobb, ha csak a játékok ideje alatt a meccseken hordod. Amikor azonban ruhát vásárolsz magadnak, lehetőleg kerüld azokat, amiken sportklubok címere, emblémája, zenekarok logója stb. van, még ha azok véleményed szerint jobban is néznek ki.

Pomponos sapka

Ugyanaz a helyzet a pomponos sapkákkal, mint a rikító színű harisnyákkal: ami korábban feltűnő és különc volt, az az idő előrehaladtával inkább vicces, komikus megjelenését kölcsönöz viselőjének.

Bő nadrágok

Az ilyen nadrágok nagyon keveseknek állnak igazán jól, ezért jobb is, ha huszonéves nőként inkább elfelejtjük őket.

Vietnami papucs

Ez esetben nem csak a jó megjelenésről, a kényelemről van szó, hanem az egészségről is! A vietnami papucsok puha lapos talpa nem a város betondzsungelében történő napi használatra lett kitalálva. Amennyiben mégis hétköznapi lábbeliként viseled, komoly egészségügyi következményekkel kell számolnod a jövőben. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!