Véletlenek nem léteznek. Életünkben minden nagyon is okkal történik, éppen ezért egyetlen találkozás, emberi kapcsolat sem a véletlen műve.



7 típusú ember létezik, akiket az Univerzum azért küld az életedbe, mert valami oka van a találkozásnak.

1. Összetörik a szíved

Egy igen viharos kapcsolatnak indul, de nem feltétlenül szerelmi-, lehet akár munkahelyi vagy baráti kapcsolat is. Erős érzelmeket mozgat meg benned, majd pont ilyen hevesen ki is lép az életedből. Az ilyen kapcsolat nagyon fájdalmasan végződik, egyáltalán nem az jut eszedbe róla, hogy mennyire hasznos volt számodra, csupán a megtört szívedet sajnálod. Mielőtt teljesen belekeserednél az életbe, gondolkozz el rajta, hogy mi haszna lehetett ennek a találkozásnak, mit tanított neked önmagadról.

2. Sírig tartó kapcsolat/ barátság

Mindig ott van melletted, nem csak a boldog, hanem a szomorú pillanatokban is támogat. Önzetlen szeretetet nyújt feléd, és támogatásáért cserébe nem vár el semmit. Megnyugtat, reményt táplál, és segítségével mindig meg tudod látni az alagút végén a fényt. Sokszor szavak nélkül tudja, hogy milyen hangulatban vagy, semmiképp nem irányít, parancsolgat.

3. Csak épp áthalad az életeden

Vannak olyan személyek, akikkel nagyon rövid ideig tart a találkozás. Egy ilyen személy, épp csak átmegy az életeden, és úgy tűnik el, hogy észre sem veszed. De erős pozitív vagy negatív változást eredményez általában egy ilyen kapcsolat. Amikor távozik egy darabot magával visz a szívedből. Fontos, hogy megtanuld kezelni ezt a veszteséget.

4. Emlékeztet valamire

Azért kerülsz vele kapcsolatban, hogy emlékeztessen valami fontos dologra az életben. Inkább csak villanásszerű ez a kapcsolat, de bizonyos helyzetekben akár hosszabb ideig is maradhat az életedben az illető személy. Az is megtörténhet, hogy sokszor nem veszed észre a jelenlétét, csak később jössz rá, amikor már elment.

5. Valamit tanít

Mindenképp valami fontos életleckét fogsz megtanulni tőle, valósággal megváltoztatja az életed, annak ellenére, hogy az elején megpróbálsz makacsul ellenállni neki. Lehet pl. egy olyan személy, aki rávesz arra, hogy mozogj többet.

6. Tanítasz neki valamit

Példamutató életeddel, cselekedeteiddel, gondolataidon keresztül tanítasz neki valami fontos dolgot, amire szüksége lesz az életben. Példaképként tekint rád, a te hatásodra változik meg az élete.

7. Ösztönző személyiség

Ő egy csodálatos személyiség, arra ösztönöz, hogy vállald nyugodtan önmagad, és légy az a boldog, kiegyensúlyozott személy, aki lelked mélyén mindig is lenni akartál. Erőt és energiát sugároz, támogat terveid megvalósításában.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!