NÉBIH felhívás: aki vásárolt a belőle, ne fogyassza el!



Üvegdarabot találtak egy Németországban gyártott bio, vegán, ropogós rizses nugát szeletben. A termékből Magyarországra is kerülhetett – írja oldalán a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH).

Üvegdarabot talált egy vásárló egy Németországban gyártott bio, vegán, ropogós rizses nugát szeletben – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) oldalán. Kiemelik: a termék Németországon kívül a Cseh Köztársaságban és Magyarországon, a Rossmann üzleteiben is forgalomba kerülhetett.

A hírre az üzletlánc boltjaiban a terméket levették a polcokról, a már megvásárolt termékeket blokk nélkül is visszaveszik – fűzi hozzá a NÉBIH kiemelve, a gyártó elővigyázatosságból az érintett tételen túl más tételeket is kivonatott a forgalomból.

A NÉBIH felhívja a lakosság figyelmét: aki vásárolt a fenti azonosítókkal ellátott árucikkből, ne fogyassza azt el. A termék adatai Márka: enerBIO Vegane Reis-Nougat Crisp Tételszám: L17045 Vonalkód: EAN 4305615464718 Kiszerelés: 80 gramm Minőség-megőrzési idő: 01/2018 RASFF referenciaszám: 2017.1413  Forrás : vg.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!