A New York-i ikertornyokat az orosz elnök szerint nem terrortámadás, hanem irányított robbantás pusztította el 15 évvel ezelőtt!



Az oroszok megoldották a World Trade Center 2001. szeptember 11-i tragédiájának rejtélyét, nyilvánosságra hozva a feltárt eredményeket és a bizonyítékokat is! Szerintük nem terrortámadás, hanem a közben felrobbantott Plutónium bomba okozta a New York-i ikertornyok tragédiáját!

A közvélemény számára tételesen feltárták a sokak által már ismert, de eddig kimondatlan titkot, hogy a World Trade Center ikertornyainak felrobbantását nem a repülőgépekkel becsapódó arab terroristák hajtották végre, hanem képzett és előre felkészített „szakemberek” egy 2 kilo tonnás plutónium bombával. Ez lényegében egy 10 centis neutron bomba, ami az amerikai hadseregtől megszerzett tüzérségi eszköz.

A műveletet már jóval korábban előkészítették, a gépeltérítők pedig csak ürügyül szolgáltak. A pokoli erejű plutónium bombát az épület alatt robbantották fel, aztán a hatalmas üregbe omlott a szerkezet úgy, hogy a szuper erős acélvázat a neutron fluxus gyakorlatilag porrá olvasztotta. Ezt pár száz fokos égéshőjű kerozinnal, de még hagyományos bombával is lehetetlen lett volna elérni.

A robbanás a föld alatt történt - aminek a villanása igen rövid, és az is inkább az infra tartományban van -, aztán pillanatok alatt magmává olvasztotta a kőzetet. Ez magyarázza a torony tetején lévő magas antenna elfüstölését, de a hatalmas mennyiségű betonport is, aminek ráadásul 72 órán át radioaktív sugárzása volt.
Ezért halnak meg sokan azóta is rákos daganatoktól azok közül, akik ott voltak.

A kiszivárgott precíz bizonyítékokat az amerikai sajtó tételesen ellenőrizte, és igazolta is. A szervezés és a háttér jól dokumentált, és a „piszkos bombák” illetlen kezekbe juttatása szintén ismert. John Lear, a CIA volt pilótája írásba is foglalta azt a nyilatkozatát, miszerint fizikai képtelenség, hogy utasszállítók úgy csapódnak a Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba, hogy az leomlik.
Szerinte a World Trade Center vázát 35 centis acélmerevítés alkotta, és ha abba egy utasszállító csapódik, annak harmonikaszerűen össze kellett volna préselődnie, a függőleges és vízszintes vezérsíkok pedig elváltak volna a gép farkától, és az épületnek csapódva a talajra zuhantak volna.

Állítólag találtak egy 3-4 ablakot tartalmazó roncsdarabot, de ez azért elképzelhetetlen, mert ha egy repülő 500 mérföld/órás sebességgel becsapódik egy 35 centis acélmerevítésbe, egy ekkora darab a szerkezeti roncsolódás miatt nem maradt volna meg.
Az orosz elnök is megismételte korábbi állítását, miszerint az ikertornyokat irányított robbantás pusztította el.

A szeptember 11-i események hátteréről egy korábbi cikkünkben még többet olvashat, HA IDEKATTINT!

Azoknak pedig, akik kíváncsiak a fizikával alátámasztott tényekre, érdemes végignézni ezt a tényfeltáró filmet.
A magyar szinkronos film címe „Fájdalmas megtévesztés” (Painful Deceptions):



Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!