Felmentették a 10 éves kisfiút megerőszakoló migránst!



Úgy gondoljuk most jött el az a pillanat, amikor azt mondhatjuk bátran: ELÉG VOLT és NE TOVÁBB!
A Legfelsőbb Bíróság azt az iraki férfit mentette fel Bécsben a nemi erőszak vádja alól, aki 2015 decemberében egy uszodában brutálisan megerőszakolt egy 10 éves kisfiút. A megdöbbentő indok az volt, hogy a migráns nem érthette a kisfiú tiltakozását...

A világsajtót is bejárta az a döbbenetes hír, ami egy bécsi uszodában történt. Egy 20 éves iraki bevándorló brutálisan megerőszakolt egy 10 éves kisfiút, majd azzal védekezett, hogy „szexuális vészhelyzet” volt, ugyanis már hónapok óta nem volt együtt senkivel, ezért nem tudta magát visszafogni.
A kisgyermeket az uszoda öltözőjében támadta meg a migráns úgy, hogy berántotta a vécébe, majd ott meg is erőszakolta.

A 20 éves iraki férfi szeptemberben érkezett Ausztriába a balkáni útvonalon, és az uszodába is egy integrációs program keretében látogatott el. A programban meglepő módon egy 15 éves segítőt és tolmácsot rendeltek ki mellé, akinek azt kellett megtanítani neki, hogyan kell integrálódnia a bécsi élethez.

A bíróság szerint az elkövető nem érthette a fiú tiltakozását…

Az erőszakolót fiatalkorú molesztálásával és egy fiatalkorú hátrányára elkövetett szexuális erőszaktevéssel is megvádolták, és első fokon hat év börtönre ítélték. Aztán az osztrák fellebbviteli bíróság az erőszak vádpontja alól végül felmentette az elkövetőt arra hivatkozva, hogy nem tudták bizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy az arab migráns erőszak közben megértette a kisfiú tiltakozását!!!

A felmentő ítélet szerint meg kellett volna vizsgálni, hogy hihette-e azt a támadó, hogy az áldozat beleegyezik a szexuális kapcsolatba, illetve hogy szándékában állt-e az arabnak a fiú akarata ellenére végrehajtani a tettét! A bírókat az már nem annyira érdekelte, hogy a 10 éves osztrák kisfiú a támadás során olyan súlyos fizikai és lelki sérüléseket szenvedett, hogy még jelenleg is depressziós tünetekkel kezelik.

Az ügyet ezután újra a helyi bíróság fogja tárgyalni, és a támadó addig ugyan rendőrségi őrizetben marad, de a büntetését felfüggesztették.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!