Ősi törzsi maszkok közül kell egyet választanod, és utána olvasd el az elemzést!



Miért választjuk azokat a dolgokat, amiket választunk? Mit árul el a döntésünk a személyiségünkről?

Válassz egy maszkot és derítsd ki!

1. A beszélő maszk

Ha ezt a maszkot választottad, akkor könnyedén képes vagy kifejezni önmagadat és gondolataidat. Tulajdonképpen bármilyen helyzetbe kerülsz, a szavaid legjobb fegyvereddé válhatnak. Ellenfeleidet puszta szavaiddal képes vagy legyőzni, így a kisujjadat sem kell mozdítsd. De ez nem feltétlen azt jelenti, hogy nyersen fogalmazol, sőt, gondosan megválogatod minden egyes szavadat, mielőtt az elhagyná a szádat. Légy tudatában, hogy szavaiddal ölhetsz, de akár gyógyíthatsz is.

2. A nevető maszk

Ha választásod erre a maszkra esett, akkor tipikusan az a személy vagy, aki imádja jól érezni magát, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak róla. A szórakozásért élsz, hiszen bármilyen körülmények között is képes vagy nevetni. A pillanatnak élsz, és próbálod minél jobban kihasználni a jelent. Az egyik legjobb tulajdonságod az, hogy hihetetlen humorérzékkel bírsz, ami magas intelligenciával is párosul. Érted és szereted is a vicceket, így bármikor felderítheted valaki napját.

3. A mérges maszk

Ha a mérges maszkot választottad, akkor mélyen belül létezik egy sötét oldalad is. Ez a mélyen lappangó negativitás ha olykor a felszínre tör, akkor kő kövön nem marad. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem tudnád irányítani a dühödet, nem, szó sincs erről. Általában nyugodt és higgadt vagy, viszont nem vagy képes tolerálni, ha provokálnak, vagy ha felbosszantanak. Olyas fajta ember vagy, akivel nem érdemes ujjat húzni.

4. A szótlan maszk

Ha választásod a szótlan maszkra esett, akkor a legtöbb ember csendes megfigyelőként ismer. Hihetetlen erő lakozik benned, sokkal több, mint amennyinek a tudatában vagy, viszont ezt a benned rejlő erőt bölcsen kezeled, hiszen alázatos és kedves vagy. Legszívesebben csak a közeli barátaiddal szereted tartani a kapcsolatot, hiszen velük érted meg magad igazán, mert ők úgy szeretnek, ahogyan vagy és nem akarnak semmit megváltoztatni benned.

5. A harcos maszk

A harcos maszk harcos lelket feltételez. Azon ritka emberek közé tartozol, akik a végsőkig kitartanak és nem adják fel. Mindig 100%-ot próbálsz nyújtani, és mindig túl akarod teljesíteni a rád bízott feladatokat. Magányos farkasként vívod meg csatáidat, és még olyankor is képes vagy mosolyogni, amikor legbelül összetörtél.

6. A papi maszk

A papi maszk kimagasló intuitív képességet feltételez rólad. Kiválóan olvasol az emberek gondolataiban, és képes vagy az ő szemszögükből áttekinteni a helyzetet. Nagyfokú empátiával rendelkezel, így mindig van mindenkihez egy-két jó szavad. Könnyedén átérzed mások helyzetét, ezért tanácsaid aranyat érnek. Olyas fajta személy vagy, akiért a barátai akármikor tűzbe tennék a kezüket.

7. A gyógyító maszk

Ha ezt a maszkot választottad, akkor neked bizony aranyból van a szíved. Kedvesnek, nagylelkűnek és segítőkésznek születtél. Olyan mély együttérzés lakozik benned, ami ritkaság számba megy. A legjobb dolog a személyiségedben az, hogy mindezen tetteidért nem vársz cserébe semmit. Azért segítesz, mert látod, hogy a másiknak szüksége van erre, és tudod, hogy milyen szörnyű érzés lehet, ha nem számíthatsz senkire.

8. Az uralkodó maszk

Ha erre a maszkra esett a választásod, akkor uralkodásra születtél. A vezetők mind azért dolgoznak, hogy valamit megváltoztassanak, és ez a képesség benned is megvan. Minden tetted egyfajta példaként szolgál a körülötted lévőknek. Céljaidért hajlandó vagy másokkal együttműködni, hiszen tudod, hogy így hatékonyabban haladhatsz előre. Beosztottjaid felnéznek rád, és igazságos vezetőként könyvelnek el.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!