Hatbeállásos mélygarázs, kilencszékes saját moziterem, lift, kerti vízesés, külső és belső úszómedence, hét hálószoba, tíz fürdőszoba, saját pezsgőfürdő, szauna, szolárium, konditerem, biliárd- és pingpongterem is tartozik hozzá.



A Bors figyelt fel arra, hogy több mint 3 milliárdért árul egy villát a volt péceli alpolgármester családja. A mátyásföldi luxusvillában van egy kilencszékes saját moziterem, egy hatbeállásos mélygarázs, lift, kerti vízesés, külső és belső úszómedence, hét hálószoba és tíz fürdőszoba saját pezsgőfürdő, szauna, szolárium, konditerem, biliárd- és pingpongterem is.


 
A 2014-ben átadott, kétszintes, 2148 négyzetméter ben alapterületű, még napelemekkel is rendelkező házban a szekrények elektromosan mozgathatók, valamint okostelefonnal vezérelhető a légkondicionáló rendszer. A házat saját biztonsági őr védi, ráadásul földrengésbiztos technológiával épült az ingatlan, az üvegablakok pedig betörésbiztosak.


 Nyár óta az ingatlan tulajdonosa Füzesi József, Pécel volt alpolgármesterének lánya, aki 2014-ig töltötte be posztját társadalmi megbízottként. Az építőipari céget vezető Füzesi a feleségével együtt az ingatlan haszon­élvezője.

A háznak saját internetes és Facebook-oldala is van, valamint számos külföldi ingatlanoldalon is hirdetik. A külföldi érdeklődők részére a hirdetésben még azt is felajánlja az eladó, hogy segítenek a letelepedési kötvényprogramban való részvételben. A kötvény 300 ezer euróért vásárolható a magyar állam által megbízott közvetítő cégektől, cserébe letelepedési engedélyt kaphat a vásárló Magyarországon, és az Európai Unión belül is szabadon mozoghat. 

A botrány kirobbanása után a házzal kapcsolatos oldalakat törölték, de a google nem felejt. >> villa-christina budapest >> néven a korábban nyilvános képek még mindig megtekinthetők.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!