Túl van az életveszélyen, de még mindig súlyos az állapota a 3 éves kislánynak.Túl van az életveszélyen, de még mindig súlyos az állapota annak a káptalanfai kislánynak, akinek a családját szerelemféltésből akarta kiirtani egy osztrák férfi. A gyermek már nem szorul gépi lélegeztetésre, de poszttraumás stressz kísérti – számolt be róla a Kisalföld.

Mint arról a Bors korábban beszámolt: az 57 éves osztrák üzletember, Wolfgang M. besétált volt szerelme, Szabina családjának otthonába, és tüzelt mindenkire, akit csak ért, majd magával is végzett. Szabina 52 éves édesapja, Sándor a helyszínen meghalt, 40 esztendős édesanyja, Vali súlyos, míg hároméves húga életveszélyes sérüléseket szenvedett. Szabina hatéves húga is megsérült.

A hároméves kislányt a győri kórházban kezelik. Prof. Oláh Attila, a kórház orvos-igazgatója a Kisalföldnek elmondta: a kicsi már képes önállóan lélegezni, de múlt csütörtökön is átesett egy újabb műtéten. Úgynevezett poszttraumás sokkban van, amit talán a legegyszerűbben úgy fogalmazhatnánk meg, hogy a történtek az emlékeiben kísértik. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!