Ezzel a lépéssel végleg eldőlt, hogy nem folytatják együtt.



Hosszú Katinka hivatalosan is beadta a válópert. Ez esetben hamarosan véget is érhet háromszoros olimpiai úszóbajnokunk kapcsolata amerikai edző-férjével, Shane Tusuppal.

Hosszú Katinka és Shane, a korábbi úszótársból lett edző 2013 augusztusában házasodott össze a Seychelles-szigeteken. Nem csak a zsákszámra nyert aranyérmek, de a napi 24 órás együttlétükről kifelé sugárzott magánéletbeli boldogságuk miatt is. Egészen 2017 novemberéig.

Tusup hetekig próbálta visszahódítani szerelmét. Egy ideig a közösségi oldalain is sejtelmes üzenetek jelentek meg, majd január 11-én, az Év Sportolója Gálán könnyfakasztó bocsánatkérő beszédet olvasott fel magyarul.

Katinka azóta sem enyhült meg, olyan mély sebet ejthetett benne a férje. Pedig korábban még így nyilatkozott róla: 'Shane iszonyatosan céltudatos, intelligens, humoros. Fel tudja kapni a vizet, de könnyen le is higgad. Nagyon jó üzletember.'

Most már nincs is visszaút Tusup számára, Hosszú Katinka elindította a válást.

A végleges eltávolodásukat látszik alátámasztani, hogy Tusup a jelek szerint feladta a harcot, régóta egyetlen fotót, üzenetet sem posztol. Még Valentin-napon sem tett kísérletet a békítésre. Katinka viszont kezd visszarázódni az életbe, rendre mosolygós tartalmakkal lepi meg a rajongóit.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!