Vigyázz, lehet, hogy nem fogsz neki örülni!



Válassz egyet az alábbi virágcsokrok közül, és megtudhatod, hogy a környezeted valójában milyen véleménnyel van rólad. Most aztán minden kiderül!
 

1.Erkölcsös és nagylelkű

Példaértékű életet élsz kitartó, és perfekcionista vagy, azonban a környezeteddel nem mindig kapod meg a közös hangot, hiszen túlságosan nagy a kontraszt köztetek. Nagyon érzelmes vagy, és mindig ki is mutatod, amit érzel. Úgy tekintenek rád, mint egy félistenre, állandóan tele vagy világmegváltó projektekkel.

2.Szenvedélyes és igazmondó

Nagyon felelősségteljes személy vagy, fontosnak érzed, hogy másokról gondoskodj. Az adott szavadnak mindig súlya van, az emberek nagyon megbíznak benned. Ismerőseid felnéznek rád, tátott szájjal hallgatják a történeteidet, ha mesélsz valamit.

 

3.Megfontolt és intelligens

Igen logikus a gondolkodásod, bármilyen problémára pillanatok alatt ésszerű megoldást találsz. Nem szereted a felületes embereket, mindig olyanokkal barátkozol, akikkel jókat lehet filozofálni, és meg tudjátok együtt váltani a világot. A törvényeket és szabályokat soha nem léped át.

 

4.Filozofikus és különc

Nagyon nehezen találsz olyan barátokat, akik közel állnak gondolkodásban hozzád, ezért gyakran vagy magányos. Szokatlan és igen érdekes személyiség vagy, mondhatni egy igazi csodabogár. Erős intuíciós képességgel rendelkezel, nagyon ráérzel a dolgokra.

 

5.Domináns és megbízható

“Én egyedül megcsinálom”-talán ez a mottó, ami leginkább jellemez. Szereted, ha, úgy tekintenek rád, mint egy erős személyiségre, aki mindent meg tud oldani. Nehezen tudsz megbocsátani, nem tudod elviselni a hazug embereket.

6.Bájos és energikus

Tele vagy energiával, kedvességeddel mindenkit leveszel a lábáról. Vidám vagy, és közvetlen, sokan irigykedve figyelik a kicsattanó jókedved. Mindig harmóniában vagy a környezeteddel, és önmagaddal is.

 

 

7.Nyugodt és boldog

Egy igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy, azonban arra vigyázz, hogy ne ítélkezz elhamarkodottan az emberekről. Soha nem stresszelsz semmiért, mindig két lábbal állsz a földön, nyugodt vagy, hiszen nagyon jól tudod a helyed a világban. Mindenkivel megkapod a közös hangot.

8. Kedves és érzékeny

Barátkozós típus vagy, könnyen közel kerülsz bárkihez, hamar rá tudsz hangolódni az emberekre. Sok barátod van, nagyon közkedvelt személyiség vagy.

 

9.Sikeres és optimista

Az életet egy csodálatos ajándéknak tekinted, az életcélod az, hogy minden pillanatot korlátok nélkül ki tudj élvezni. A szeretteidet mindenben maximálisan támogatod, segíted őket abban, hogy szebbnek-jobbnak lássák a világot.
 
 
 
 
 
 
 
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!