Te melyik csomagnak örülnél a legjobban?Nem tudjuk mi van a csomagban, és a teszt szempontjából lényegtelen. Nézd meg a 8 csomagot, és döntsd el, melyiket bontanád fel a legszívesebben! Ne gondolkodj! Az első megérzésedre hallgass!

Ha kiválasztottad, nézd meg mit árul el rólad a kedvenc ajándék csomagod!

1.

1. Alapvetően elégedett ember vagy, DE hajlamos vagy arra, hogy csak a saját világodban merülj el. Vedd észre a környezetedben élőket, és csodálkozz rá a világ szépségeire. Önbizalomból nincs nálad hiány, de hajlamos vagy saját magadat túlértékelni. Ez nem mindig szimpatikus a környezetedben élőknek. Ha ezen változtatsz, sokkal több barátod lesz.

2.

2. Imádsz szórakozni, alapjában véve boldog ember vagy.  Hatalmas önbizalommal rendelkezel, te irányítasz, igazi vezéregyéniség vagy, aki arra törekszik, hogy a körülötte lévők mindig adjanak a véleményére. Szívesen tanulsz új dolgokat, hisz bízol magadban. Ez a kulcsa a sikerednek!

3.

3. Mindig mindennek a napos oldalát látod. Ez nagyon jó életfilozófia! Sugárzod a pozitív energiát, ezért a környezetedben lévők nagyon hálásak. Sokan szeretnek, sőt sokak példaképe is vagy - még ha nem is tudsz erről! 

4.

4. Olyan ember vagy, aki stabilan megállja a helyét az életben és igyekszik minél több mindent megvalósítani. Vannak álmaid és vágyaid, és nem várod ölbe tett kézzel, hogy valóra váljanak. A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Egy dologra figyelj: néha próbálj meg lazítani, és csak úgy egyszerűen élvezni az életet!

5.

5. Elég motivált vagy az életben, nem félsz az akadályoktól, bármilyen nehézség adódjon is.  Kommunikatív, beszédes személyiség vagy, aki segít a barátainak. Rád mindig lehet számítani! Szeretsz előre gondolkodni, és amit lehet megtervezni. Az ünnep számodra egy jó alkalom arra, hogy átgondold az előtted álló feladatokat!

6.

6. Örök gyerek vagy! - ezt biztosan sokan mondják. Örülj neki! Legyenek álmaid, vágyaid, legyél idealista! Mosolyogj azokon, akik megroppannak az élet terhei alatt. Vedd könnyen az akadályokat, hisz elég erős vagy, hogy bármivel megbirkózz! 

7.

7. Visszafogott személyiség lehetsz, aki gyakran küzd belső konfliktusokkal, anélkül, hogy ezeket megosztaná másokkal. Legyél nyitottabb! Kérd mások segítségét, ha valamiben elbizonytalanodsz. Meglátod, mennyi emberre számíthatsz! Szívesen hozol másokért áldozatot, de ne feledkezz meg magadról sem! Szánj magadra több időt, mert megérdemled!

8.

8. Igazi romantikus alkat vagy! Mindennek megadod a módját! Szereted az ünnepeket, és szeretsz kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből. Helyesen teszed! Fontos, hogy rendszeresen feltöltődj, mert akkor tudsz ilyen optimista, sugárzó egyéniség maradni!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!