Egy ideje már ritkán jön haza Magyarországra!



Vajna Timi Los Angelesben építi karrierjét, ezért csak ritkán tud találkozik a férjével és a szüleivel. Viszont megtalálták a módját annak, hogy áthidalják a távolságot.

Egy ideje már Los Angelesben bontogatja szárnyait Vajna Timi, és csak nagyon ritkán jön haza Magyarországra, mert bőven akad kint dolga. Ez azt is jelenti, hogy nem sokszor tud találkozni férjével és a szüleivel, akik már borzasztóan hiányoznak neki. Az időeltolódás sem segít a kapcsolattartásban, de szerencsére megvan a módszerük a távolság áthidalására.

'A szüleim és Andy is könnyen megtanulták a Facetime használatát, így naponta videochatelünk. Mivel ilyen gyakran beszélünk, megesik, hogy időnként már a macskák is a kamerába kukucskálnak, ha pedig meghallják Andy, vagy a kutyák hangját, akkor olyan izgatottak lesznek, mintha személyesen találkoztunk volna velük' - árulta el Timi, aki azt is bevallotta, nagyon hiányoznak neki a hazai ízek.

Unatkozni viszont nincs ideje, mert két színiiskolába is jár.Az első hat hónap nagyon nehéz volt,hiszen nem értettem mindent, de már felzárkóztam, és az osztálytársaim is nagyon megkedveltek' - mondta Timi, aki neves fotósokkal és stylistokkal készíttet képeket és videókat.
'Ezek elsősorban a kinti ügynökömnek kellenek, aki segít, hogy idővel reklámfilmekben szerepelhessek' - mesélte Timi.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!