A mérhetetlen gyászt további drámai fordulatok súlyosbítják.



Alig egy hónapja annak, hogy egy szörnyű tragédiát kellett átélnie L.L. Juniornak és volt párjának, Csillának. Az énekes és exe kisebbik fiát, Dávidkát halálra gázolták egy zebrán. A mérhetetlen gyászt azonban további drámai fordulatok súlyosbítják. Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor elárulta, Junior a mai napig nem tett lett arról, hogy nagyobbik fiúk, Lacika felügyeleti jogát megszerezze, emellett pedig egy komoly követelést is benyújtott még a bíróságra.

„Lesi Lászlónak továbbra is szándéka elvenni az édesanyától Lacikát, és a napokban az erről szóló keresetlevelet is megkaptuk, amiben az édesapa kizárólagos szülői felügyeletért folyamodik” – tudta meg a Bors dr. Horváth B. Gábor bünte­tő szakjogásztól, aki még ennél is megdöbbentőbb részletet árult el.

„A gyermeken túl Junior többek között tartásdíjat is követel ügyfelemtől. Nonszensznek tartom, hogy egy napi nyolc-tíz órás, kétkezi munkából élő édesanyától akar tartásdíjat követelni egy sikeres előadóművész. Természetesen a keresetéhez mérten megfelelő súlyú ellenkérelemmel készülünk!” – fogalmazott Csilla ügyvédje.
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!