Őszintén vallott arról, mi volt az első gondolata.Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa először beszélt arról, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála.

A hetvenéves sztár elmondta, hogy tüdeje egy részét el kellett távolítani, ám egyelőre megnyerte a harcot a betegség ellen. Háromhavonta vissza kell mennie kontrollra. Wood turnéjának indulása előtt, májusban vett részt rutinvizsgálaton, ott merült fel a tüdőrák gyanúja.

'Őszintén szólva nem lepett meg' - tette hozzá a gitáros, aki hosszú éveken át volt láncdohányos. A vizsgálatok eredményére egy hetet kellett várnia. Elmondása szint hirtelen minden bizonytalanná vált, a zenész már elképzelte a halálát. Végül olyan eredményeket kapott, melyek szerint a tüdőszövetben lévő daganat nem növekszik, ezután műtötték meg, az operáció sikerült.

'Átkozott szerencsém van, valójában már nem is lenne szabad itt lennem. Megint igen komoly védelmi pénzt fizettem' - vélte Wood, aki 2012-ben még egy doboz cigarettával a kezében vett részt harmadik esküvőjén. Amikor azonban 2016-ban megszületett harmadik feleségével közös gyermeke, felhagyott a cigarettával, a drogokkal és az alkohollal. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!