Keveset foglalkozunk azzal, hogy milyen a vércsoportunk. Legtöbben csak terhességük alatt, vagy egy műtét előtt tudják meg. Pedig egyáltalán nem mindegy!A nullás vércsoportú emberekről azt tartják, hogy magas az energia szintjük, és egyszerre több dologra képesek koncentrálni. Ez jó. Ugyanakkor a stresszes helyzeteket nehezen tűrik, könnyen dühössé, hiperaktívvá válhatnak.

A gyomorsav szintjük eléggé magas. Jóval nagyobb értékeket mutat, mint más vércsoportúaké. Ennek következtében hajlamosabbak lehetnek a gyomorfekély kialakulására. Nagy figyelmet kellene fordítaniuk a táplálkozásra, a testmozgásra, mert az egészségtelen szokások érzékennyé teszik őket különböző betegségekre és nagy kockázat alakulhat ki a pajzsmirigy problémákra vagy az elhízásra. Kerülniük kellene a koffeint és az alkoholt, mert más emberekkel ellentétben náluk sokkal magasabb káros hatásokat okozhat. Hosszú élet jellemzi őket, ha fegyelmezetten élnek.

Van, ahol a HR-esek figyelik!

Japánban a HR-es szakemberek körében kiemelt figyelmet tulajdonítanak a vércsoportnak. A legtöbb állás interjún erre rá is kérdeznek. A nullásokat azért szeretik, mert megfigyelték, hogy ők általában felelős, elkötelezett, szervezett, koncentrált, lelkiismeretes és praktikus személyiségek.

Azt is megfigyelték, hogy a 0-ás vércsoportú emberekre nem jellemző a túlzott pénzhajhászás. A személyiségükhöz sokkal jobban illik a nagylelkűség, az adakozás.

NYOMJ EGY LÁJKOT ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!