A múlt héten operálták agydaganattal, de alulmaradt a betegséggel való küzdelemben. Nyugodjon békében!



Elhunyt csütörtökön a legendás magyar dalszerző, Siliga Miklós, akinek halhatatlan alkotásai többek között Poór Péter és Kovács Erzsi, Csongrádi Kata hangján szólaltak meg, és csengenek még ma is ott a magyar táncdalkedvelők fülében.

Siliga Miklós zeneszerző, zenetanár számos, mindenki által ismert dal szerzője: ő írta egyebek mellett Csongrádi Katának az Apu ne menj-t, Kovács Erzsi hangján szólalt meg a Csodát ne várj, Poór Péter hangján zendült fel a Maradj velem, vagy a Mindenem te voltál...

- Siliga szeretett a fiatal előadókkal is dolgozni - öt éve kísért zongorán minden fellépésemen. Múlt héten operálták agydaganattal, de már jól volt. Beszéltünk telefonon, nagyon várta a látogatásomat, de a vírusos influenzám miatt inkább jövő hétre tettük a kórházi találkozót, amire már nem kerülhet sor. Miklós tegnap estétől az égi színpadon muzsikál tovább. Kitűnő zenész, zeneszerző volt. Kovács Erzsi, Poór Péter nagy slágereit köszönhette neki, de számtalan magyarnóta dallamát is ő írta - mondta a Blikknek Tilinger Attila énekes.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!