Születésnapja alkalmából köszöntötték a nemzet színészét...



A színésznő most lett 82 éves, és ebből az alkalomból a Nemzeti Színház társulata köszöntötte őt a szombathelyi kórházban. A társulat tagjai személyes üzeneteket írtak neki, és egy közös köszöntőt is megfogalmaztak. Azt írták neki, hogy várják vissza a színpadra, hogy játékával továbbra is örömet szerezzen nekik és a közönségének.

A nemzet színészét Vidnyánszky Attila és Cserhalmi György telefonon köszöntötte fel, és ezután Törőcsik Mari is üzent a társulatnak:
“A Nemzeti Színház társulatának üzenem, beleértve mindenkit a pincétől a padlásig, a műszaktól a takarítókig, részint nekik is köszönhetem, hogy még itt az ágyban fekszem és beszélek. Annyi szeretetet kaptam tőlük, ami életben kell, hogy tartson. Talán azt is megérem, hogy még egyszer a színpadra állok.”

A művésznő barátja, Anatolij Vasziljev orosz rendező, emailben köszöntötte Törőcsiket. Azt írja, hogy mindenkinek, akivel a színházi szemináriumok során találkozik, Törőcsik Mariról mesél. “Büszke vagyok rád és rajongok érted” – írja a neves orosz rendező.

Boldog születésnapot kívánunk mi is neki!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!