Életveszélybe sodortam a gyerekem - írta egy 15 éves lány anyukája az Ed Sheeran koncert után



Egy anyuka bejegyzése jól érzékeltei a Sziget Fesztivál nyitónapján tapasztalható állapotokat. Ed Sheeran koncertjén ugyanis soha nem látott tömeg jelent meg.

'A 15 éves lányomnak karácsonyra vettem a jegyeket, nagyon várta, egy percet sem láttunk a koncertből:(
A jobb kivetítő előtt álltunk, már akkor érezhető volt, hogy túl sok az ember, majd koncert előtt kb 5 perccel, jobbról elkezdett tódulni, még embertelen mennyiség, és előttünk elkezdtek eldőlni, sikítani, kiabálni, majd mindenki menekülni...
De tényleg mindenki segítette a másikat, a gyerek pánikrohamot kapott, én fejvesztve öleltem és vittem kb az ölemben, közben kiabáltam, hogy engedjenek, mert rosszul van, mindenki segített, de így is kb 25 perc alatt tudtam levegőhöz juttatni, és leültetni!
Halálfélelmünk volt, éjjel 3-ig forgolódott mire elaludt, én semmit:(
Az a baj, kb azt érzem szinte életveszélybe sodortam a gyerekem....pedig nem én teremtettem ilyen feltételeket:(

A beszámolók szerint a színpad jobb oldalánál volt kritikus a helyzet: többen rosszul lettek, és a pultosok szedtek ki az embereket, több embert húztak ki aki elájult.

A koncert Facebook-eseményénél is sokan panaszkodtak, volt aki vérfagyasztó élménynek írta le a tömegből való kijutást, és sokan többen szintén pulton keresztüli menekülésről számolnak be.

Többen panaszkodtak, hogy nem volt egyszerű kijutni a fesztivál területéről és sokáig állt a tömeg. Állítólag a híd teherbírása miatt csak szakaszosan tudták kiengedni az embereket a szigetről, ezért torlódtak fel.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!