Egyértelműen közölték vele, mi nem tetszik. Nem a munkájával volt baj, hanem a politikai véleményét nem tudták elfogadni.



Valla Attilának 44 dalszöveget köszönhet az énekesnő és férje, mégis szakítottak vele. A férfi azt mondja: nem tudták elfogadni, hogy az ellenzéki tüntetőkkel szimpatizál – írja a Bors.

Bogdán Csaba Valla Attilának azt írta: elfogyott a türelme, nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseit.

Valla Attila több mint száz zenekarnak írt eddig dalszövegeket, húsz év alatt majdnem ezer népszerű sláger és kilenc musical fűződik a nevéhez. Huszka- és Emerton-díjas szövegíróként jegyzik többek között Cserháti Zsuzsa, Szulák Andrea, Somló Tamás, Gáspár Laci, a Hooligans, Zséda vagy a Nox lemezein, de nagyon sokat dolgozott Szandival is – egészen a múlt hétig.
A barátsággá mélyült munkakapcsolatnak Valla Attila szerint a politikai ízléskülönbség vetett véget.

„Na… 44 közös Szandi-dal után… évek óta rám se kacsintva, le se tojva… Bogdán Csabi törölt, mert nem nézhette tovább, hogy itt politikailag… tudtam, hogy az elsők között lesz… hetek óta tudtam. Jobban »fáj«, hogy a Nagy koncertre sem hívtak meg… ennyi… értem Őt, és értem magam is… minden ok.”

– A napokban kaptam egy levelet Bogdán Csabától, amiben arról tájékoztatott, hogy én vagyok az utolsók egyike, akikkel kapcsolatban próbált kivárni. De most elfogyott a türelme, mert nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseimet, ezért töröl engem, és nem is kell, hogy a levelére válaszoljak – mondta a lapnak Valla Attila. Forrás

Valla Attila Szandinak írt dalszövegei:
A szél dala-  A szemedbe mondom (Levél helyett...)- A szerelem háza- Álmodni jó- Álmodom- Amerika visszavár- Búcsú- video Búcsúznunk kell- video Csak egy bolond...- Csitt-csitt- Csók utca 10.- Dúdold a szív dallamát- video Egyszer az életben- Elmennék veled- Érezd jól magad!- Evribádi dili go-go- Flört vagy szerelem- Good by szívem!- Gyermek szerelem- Ha szerelem kell- Hazafelé- Jégcsapok a szívemben- Jó velem- Kelj fel!- Kéz a kézben- Más fiúja- Máshol nem lelsz házat, hazát- video Még ide-oda húz a szív- Mért' nem szeretsz úgy...- Minden percem a szerelemé- video Most és mindörökké- Ne mondj nemet!- Nézz rám csillagos ég!- video Őrizd az álmot!- Őszi szél- Rövid ez az élet- Suli csak a szerelem- Szan-di-li- Szerelem herceg- Szerelemtánc- video Szeretsz vagy nem- Szilveszteri buli- Szívből és százszor- video Szívem harcol érted- video Szívem nem felejt- Szólj rám!- Táncoló napsugár- Tavaszváró- Tizennyolc- Tűztündér- Ünnepelj!- Üzenet a holdról- Vad a világ- Valaki zörget a szívemen- video Valamit valamiért- Vándormadár- video Vár az otthonom- Velem van a szíved- Visszatérek- Volt egy tűzszínű nyár- video Vonatozás- Zsötem.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!