Valaki kipécézte őt!



Újabb álhírek lepték el az internetet, amelyek Szandit vették célkeresztbe. Az utóbbi időben annyi lejárató cikk készült a népszerű énekesnőről, hogy felmerült benne a gyanú, valaki kipécézte őt magának. Kálváriájáról a Star magazinnak mesélt.

– Aki ismer, az ezeken csak nevet, de sajnos az idegenek minden badarságot elhisznek rólam - kezdi szomorúan Szandi. Sajnálom, hogy az elmúlt harminc évben nem ismertek meg annyira az emberek, hogy legalább a kétség felmerüljön bennük: hamisak az állítások. Mit gondolhatnak rólam? Bekattantam, és elmentek otthonról? Nem értem, hiszen a szemük láttára nőttem fel és lettem háromszoros édesanya, mentem férjhez, sportolok, énekelek. (...) ... én soha senkire nem mondanék rosszat és nem akarnék bántani senkit.

Szandi korábban a Facebook-oldalán fakadt ki, amiért álhírgyártó oldal céltáblája lett. Arra kéri követőit, ne higgyenek az ilyen róla szóló álhíreknek, és ne tegyék meg, hogy tovább osztják ezeket.

„Újabb hazugság rólam!!!

Mivel a napokban újra az álhírgyártó hiénák célkeresztjébe kerültem és sorra jelennek meg a hamis cikkek rólam, ismét kénytelen vagyok itt az oldalamon tiltakozni ez ellen és felhívni a figyelmet:

Ez egy hálózat!!! Készül egy lejárató cikk egy álhír gyártó oldalon, amit aztán a többi kamu cikkeket terjesztő oldal is megoszt. Azok, akik ezeket az oldalakat üzemeltetik, a hiszékeny, naiv emberekből élnek! Akik ezeket a hazugságokat elhiszik, minden egyes kattintással és megosztással ezeknek a hazug embereknek a zsebébe tolják a pénzt! Semmi nem igaz ezeken az oldalakon!!! Mint ahogy a nyugdíjasokról sem nyilatkoztam semmit, az sem igaz, hogy Bálint Gyuri bácsi erre reagált. Sem Ő, sem én nem nyilatkoztunk semmit! Valószínűleg ezt is még tovább fogják ragozni, szóval a hazugság cunami folytatódik... Ne higgyetek nekik!”

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!