Mindenkit megdöbbentett ezzel!



Kiderült, hogy ki az a lány, aki elrabolta Stohl András szívét még decemberben!
Egy budai étterem kerthelyiségében romantikázott a színész és Éva, miközben folyamatosan csókolóztak, és izzott köztük a levegő...

Mint két szerelmes tinédzser, úgy ölelkeztek és csókolóztak a barátnőjével a vendéglő teraszán. A színészt és Évát, az ifjú barátnőjét egy arra járó fotós vették észre, de a szerelmeseken látszott, hogy nem érdekli őket a külvilág.

Csak egymással foglalkoztak, és az sem zavarta őket, hogy az utcán bárki meglesheti románcot. Néhány perc múlva is csak azért mentek be a pizzériába, mert eleredt az eső. Még egy külső szemlélő számára is jól látható volt, hogy közöttük tényleg izzik a levegő, és le sem vették egymásról a tekintetüket.
Az ebéd után Stohl autóba szállt, a 30 év körüli feltűnően csinos lány pedig még egy szomszédos kávézóban dolgozó barátnőjével csevegett.

Bár a színész és a lány láthatóan már nem bujkálnak a kíváncsi szemek elől, nyilatkozni még egyikük sem akart a szerelemükről. Stohl azt mondta, hogy nem szeretne közszereplő lenni, a magánéletéről pedig nem kíván nyilatkozni.

Azt megtudtuk, hogy Éva egy pesti színház büfése volt, ahol Stohl is játszott már. Itt ismerkedtek meg és lobbantak szerelemre. A lány azóta nem dolgozik a teátrumnál, ahol olyan ügyesen sikerült titkolni kapcsolatukat, hogy még az ott dolgozók sem tudták, hogy alakul valami közöttük.

Éva végtelenül kedves és jólelkű teremtés, mindenki szerette. Nem is értették, hogy jöhettek össze, de nyilván nem tudtak ellenállni egymásnak, mondta egy volt kolléga, aki azt is elárulta, hogy a büféslánynak még nincs gyereke.

Stohl és Éva kapcsolatára már december elején fény derült, de eddig senki nem tudott biztosat a lány kilétéről, és nem is lehetett őket együtt látni. Szerelmük mára úgy tűnik, már elég erős ahhoz, hogy az ötvenévesen új életet kezdő színész bárhol mutatkozhasson Évával, aki miatt Ancsikát és két közös gyermeküket hagyta el.
Ancsika és Stohl 8 évig éltek együtt. Forrás: borsonline.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!