Mindent leírt egy levélben, és kitette a Facebook oldalára.Shane Tusup: Katinka elárult, megcsalt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel

„Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök” – írta Hosszú Katinka többszörös magyar olimpiai bajnok úszóvilágbajnok a férjéről és volt edzőjéről a Facebookon, mielőtt eltűnt a platformról.

Még aznap este Shane Tusup tett ki egy angol nyelvű szöveget a Facebookra, amiben súlyos vádakat és magánéleti információkat oszt meg. Azt állítja, Hosszú Katinka elárulta, többször is megcsalta az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

Egy korábbi cikkben, Dudás Dánielt Hosszú Katinka új partnereként nevezték meg. 

Dudás Dániel Shane Tusup és Katinka annak idején azért szerződtette, hogy a bajnoknő edzéseken férfival versenyezhessen. Dudás – noha kiemelkedő eredménye sosem volt – Világkupa-versenyeken és a rövidpályás Európa-bajnokságon is részt vett. Hónapok óta pedzegetik, hogy több lehet munkakapcsolatnál az úszónő, és a nála öt évvel fiatalabb klubtárs között. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!