Hétfő reggel megszólaltak a Rádió1 munkatársai is Andy Vajna halála kapcsán. A Balázsék című műsort a megemlékezéssel kezdték.Műsorvezető szerint Andy azt várná tőlük, hogy röhögjenek.

Hétfő reggel megszólaltak a Rádió1 munkatársai is Andy Vajna halála kapcsán. A Balázsék című műsort a megemlékezéssel kezdték.

A magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos halálhírét vasárnap jelentették be. 75 éves volt, hosszú betegség után érte a halál.

'Ismerve Andyt, ő azt várná tőlünk, hogy vezessük ugyanúgy a műsort. Jól seggbe rúgna minket, ha azt mondanánk hogy nem röhögünk, nem vagyunk vidámak. Az egész rádió nagyon sokat köszönhet neki'

- mondta Sebestyén Balázs.

'Jó irányító és stratéga volt, és itt a rádiónál is mindenki nagyon szerette, mert egy jószívű, jó természetű ember volt' - tette hozzá.

Vadon Jani is csatlakozott:

Nem a semmiből jött haver volt. A legkorrektebb főnökünk volt. Kőkemény volt. Mi rosszat nem tudunk mondani és részvétünk annak, aki őszintén érdek nélkül szerette.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!