Egy rutinvizsgálat során derültek ki a problémák.



Már jó ideje van­nak egész­ség­ügyi prob­lé­mái Gás­pár Győző fe­le­sé­gé­nek, de most egy újabb be­teg­ségre de­rült fény. Bea asszony tavaly tudta meg, hogy pajzsmirigy-alulműködésben szenved, és emiatt fel is szedett több mint húsz kilót. Most fogyókúrázni szeretne, ezért teljes kivizsgáláson vett részt, ahol kiderült más problémája is van.
Győzike felesége korábban annyira kétségbeesett, hogy nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt, de a mostani helyzetet már egy kicsit könnyebben viseli.

“Sajnos egy népbetegség rajtam is kifogott. Pajzsmirigy-alulműködésem van, s ennek következtében húsz kilót híztam. Sokáig nem is tudtam, hogy ez a bajom, csak nem értettem, hogy mitől rakódnak rám a kilók. Sportoltam, diétáztam, mégis túlsúlyos lettem.

Nem szeretem ezt a mostani alakomat, de meg kell barátkozzak vele, mert állítólag ez életem végéig így marad.

- mondta korábban Bea, aki ma már sokkal jobban néz ki, és bizonyára sikerült beállítani a gyógyszereit is, de fogyókúráznia csak orvosi felügyelet mellett lehet.

'A kivizsgálásnak része volt a vérvétel is, amiből kiderült, hogy vérszegény vagyok. A doktornő hihetetlenül kedves volt, így meg is nyugodtam egy kicsit, de most egy dietetikusnak kell kielemezni az eredményeimet. Már két napja edzek és odafigyelek a táplálkozásra is - mondta Gáspár Bea az internetes főzőműsorában.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!