A rajongók értetlenül állnak a viselkedése előtt.



Borzasztóan kellemetlen incidens szemtanúi lehettek azok, akik a Színházak Éjszakája rendezvény keretében akarták meghallgatni Verebes István beszélgetését kollégájával, Rékasi Károllyal a József Attila Színház kávézójában. A beszélgetés ugyanis a jelenlévők csekély száma miatt elmaradt, mert Rékasi Károly úgy határozott, inkább távozik.

'Mostanában sokat hallgatom a Halott Pénz zenéjét az autóban, és nem is gondoltam volna, hogy ezekben a dalszövegekben mennyi igazság rejtőzik. Azt hallottam benne, hogy aki mindent elveszít, nullára ér­kezik, az mindent megtehet. Hasonló történt velem is. Épp ezért nem szolgálom ki azt a helyzetet, ami nincs, ezért elbúcsúzom, viszontlátásra' - idézi Rékasi, a távozás előtt ejtett néhány mondatát a lap.

Történt ugyanis hogy a színházba szép számmal érkezett rajongók feltehetően a nagyteremben tartott filmvetítésen voltak még, ugyanis a programok kissé összecsúsztak (ez olvasható a színház közleményében is), így fordulhatott elő, hogy pár ember lézengett a beszélgetésen. Verebes mindamellett megérti kollégája reakcióját, azt mondta, ha tudta volna, hogy ez lesz, ő maga is otthon marad.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!