Már percek alatt látható lesz a hatás!



MÉG AZ ORVOSOKAT IS SOKKOLTA! TEDD BÁRMILYEN HEGRE, RÁNCRA VAGY FOLTRA A BŐRÖDÖN ÉS NÉZD, AHOGYAN PERCEK ALATT ELTŰNIK!
 

Vagyonokat költünk különféle krémekre, kezelésekre, abban bízva, hogy eltüntethetjük a bőrhibáinkat. De jobban járunk, ha kipróbálunk egy természetes összetevőkből házilag készített keveréket, amellyel bőrünk minőségét javíthatjuk, a ráncokat csökkenthetjük, a hegeket és a foltokat eltüntethetjük.

Legfőbb összetevője a méz, ami javítja a bőr állapotát, de számos konkrét kozmetikai problémára is megoldást jelent. Arcmaszkként használva kezelhetjük vele az aknét, a foltokat, az elszíneződést és a hegeket.

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál natúr méz
  • 1 evőkanál őrölt szerecsendió
  • 1 teáskanál citromlé
  • 1 evőkanál őrölt fahéj

Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat, míg sűrű masszát nem kapunk. Ha a bőrünk érzékeny, tehetünk hozzá több mézet. A méz nagyszerű nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, amivel csökkenthetjük a bőr gyulladását. Ha szeretnénk hígítani, tegyünk hozzá vizet.

Fontos! Rosacea esetén nem ajánlott az alkalmazása, mivel kitágítja a vérereket. 

A szem és a száj környékét hagyjuk ki, az arc többi részére egyenletesen vigyük fel a maszkot. Hagyjuk hatni 10 percig, majd meleg vízzel mossuk le. A kezelést hidratáló krémmel fejezzük be. Ha egy kis bizsergést érzünk a bőrünkön, az azt jelenti, hogy a maszk hatni kezdett. Ez az érzés néhány perc alatt elmúlik, nem kell miatta aggódni!

Ha rendszeresen alkalmazod, minden bőrproblémát rövid idő alatt megszüntethetsz! Forrás: bidista.com

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!