Az ismert színésznőnek a legsúlyosabb betegséggel kellett megküzdeni.



Pikali Gerda mögött pokoli időszak van, hiszen szerelme, Rékasi Károly nemrég épült fel a balesete óta. A színésznő számára sajnos nem ismeretlen a hosszas kórházi kezelés, hiszen gyerekként rengeteg időt töltött ágyhoz láncolva, ugyanis daganatot találtak nála!

 

- Még csak hetedikes voltam, mikor daganatot találtak a fülemben. Éveken át egy hónapot a szegedi klinikán feküdtem, mert újra és újra kioperálták a tumort - mesélte a Pikali Gerda, akinek már nagyon fiatalon meg kellett tanulnia elviselni a fájdalmat. Borzasztó élmény volt számára, hogy újra és újra leborotválták a haját. Ráadásul kiderült, hogy a daganat megtámadta az agyát is, az orvosok, mire a színművészetit elvégezte, már csak egy évet jósoltak neki.

Szerencsére nem lett igazuk: egy ötórás műtéttel sikerült a tumort eltávolítani, azóta a színésznő tünetmentes, csak ellenőrző vizsgálatokra kell járnia.

'Szinte gyerekként kellett feldolgozni a halálos kór tudatát, ami felnőttként sem egyszerű. De talán ettől lettem ennyire erős és igencsak öntörvényű. Engem is, csakúgy, mint Károlyt, a betegség döbbentett rá az élet igazi értékeire' – nyilatkozta Pikali a Story magazinnak adott interjújában. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!