A boltokból a metróállomáshoz menekültek a terrortámadástól tartva...A rendőrség nagy erőkkel vonult ki ma este London leghíresebb beváráslóutcájába, ahol a vásárlók sikoltozva, fejvesztve menekültek az üzletekből. Akkor tört ki a pánik, amikor 17 óra körül a földalatti állomás környékén lövöldözéseket hallottak a járókelők és vásárlók.
A rendőrök kiérkezéskor azonnal mindenkit elküldtek a helyszínről, így a menekülő tömeg összetorlódott. Egy nő megsérült, de fegyvereket és terrortámadásra utaló jeleket nem találtak a rendőrök. Az üzleteket is bezárták, így igen nagy veszteség érheti a kereskedőket.

Rengetegen vették fel telefonjukkal a történéseket, így látható a pánikban több ezer menekülő emberek rohanása. Szerencsére úgy tűnik, hogy csak vaklárma volt az év legnagyobb vásárlási rohama, a Fekete Pénteki akció estéjén keletkezett pánik.
A rendőrség perceken belül közel ezer hívást kapott. Egyesek szerint bandaháború állhat a lövések hátterében, de ez egyáltalán nem igazolódok a vizsgálat során.

A mobiltelefonnal felvett jelenetek jól mutatják, hogy mennyire megijedtek az emberek a fegyverropogástól.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!