Ausztriában vakációztak, amikor kisfiú rosszul lett.



Vasárnap este Liptai Claudia nélkül startolt el a Sztárban sztár élő adása. A TV2 show-jának ítésze bennfentes információk szerint Ausztriában vakációzott a családjával, amikor kisfia, Marci rosszul lett- írja a borsonline.

Néhány nappal ezelőtt még vidáman posztolt a közösségi oldalán Liptai Claudia, aki férjével, Pataki Ádámmal és kétéves kisfiukkal Ausztriába utazott. Claudia egy rövid videót is közzétett a villámvakációról, amit Lutzmannsburgban, egy családbarát hotelben töltöttek.

A felvételen a műsorvezető férje és kisfiuk, Marci látható csúszdázás közben, amit a gyerek szemmel láthatóan nagyon élvezett. Nem sokkal később azonban a felhőtlen szórakozást felváltotta a pánik és a kétségbeesés: lapunk értesülése szerint ugyanis a gyerek éjszaka már nem érezte jól magát.

– Ausztriában, a Hotel Sonnenparkban voltak, amikor az éjjeli órákban Marci rosszul lett. Claudia és Ádám sem olyan szülő, aki „túlfélti” a gyerekét, de most mindketten nagyon megijedtek, mert egy ilyen hirtelen állapotváltozás veszélyes lehet. Azonnal bevitték a kisfiút a kórházba, ahol ellátták és bent is tartották – mondta el informátorunk. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!