Fájdalmas szavakkal búcsúzik kisfiától: Nyugodj békében Dávidka.... Nincsenek szavak....



„Én azt láttam, hogy egy kisfiú kirántotta a kezét az édesanyja szorításából, és át akart szaladni a zebrán, a piroson. Az első autó, azt hiszem egy Opel. Egy idősebb házaspár ült a szabályosan közlekedő autóban, ők tehetetlenül nézték végig a tragédiát”, számoltak be a Borsnak szemtanúk a szombaton történt zuglói balesetről, aminek áldozata L.L. Junior gyermeke.

Az autó sofőrje, a 76 éves nyugdíjas F. Tamás a tragédiát követően teljesen összeomlott, írja a lap. A férfi hiába tudja, hogy minden szabályt betartott és tiszta volt a volán mögött, egyelőre nem tudja feldolgozni a történteket.

L.L. Junior megrázó sorai a tragikus hír után:

'Felszállt a mennybe a kisangyalom...Nem tudok megszólalni . Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. Szülinapja előtt . Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban.

Kérem a sajtó munkatársait hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is, barátom, Dr Mester Csaba látja el és természetesen megtesszük a jogi lépéseket. Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat...Nincsenek szavak!!!

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!