13 év után szűnt meg a kapcsolatuk. Nincs visszaút.



Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese  arról vallott, hogyan érintette Örög Nóra távozása a csatornától.

Ördög Nóra 2014 nyarán igazolt át az RTL Klubtól a TV2-höz, 13 év után váltott. Egykori munkaadója azonban nem felejt. Kolosi arról beszélt Kadarkai Endrének, hogy mennyire fájt neki Nóra távozása:
'Annak idején nagyon fájt. Annak idején kifejzetten úgy éreztem, hogy ez egy cserbenhagyás, hogyne. Szerintem Nóri mindent megkapott szakmailag az RTL-től, amit csak megkaphatott. Nagyon jól teljesített is, tehát azért én szeretem ilyenkor hozzátenni, hogy oké, de ott van a másik oldal is, mert lehet, hogy ő mindent megkapott, de meg is érdemelte, hogy megkapja. És azt egy kifejezett cserbenhagyásnak tartottam, amit csinált, ráadásul úgy, ahogy csinálta.'

Kolosi elmondása szerint a műsorvezető úgy ment be felmondani, hogy már megvolt a megállapodás a másik oldallal.

Mint mondta, elvárta volna, hogy Nóra jelezze, hogy megkeresték.

Az RTL-nél az az elv, hogy aki elhagyja a csatornát, annak nincs visszaút, mert nem lenne eszközük arra, hogy visszatartsák azt, aki csak azért akar elmenni máshova, hogy mondjuk két év múlva sokkal jobb feltételeket alkudjon ki magának.

Az RTL Klubnál fokozatosan ívelt felfelé Nóri karrierje, és folyamatosan ő kapta a legnépszerűbb műsorokat. Többek közt ő vezethette az X-Faktort, a Szombat Esti Lázat és a Csillag Születiket is. És ami a mai világban nagy szó, nemcsak busásan megfizették, de hagyták pluszpénzt is keresni. Szó nélkül engedélyezte neki a csatorna vezetése többek között azt is, hogy az egyik nagy üzlethálózat reklámarca legyen. De úgy tűnik, Ördög Nórinak még ez az egészen irigylésre méltó bánásmód és a 2 milliós álomfizetés sem volt elég.   Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!