Nagyon nehéz hónapokon van túl a népszerű tévés.12 év után szakított Bochkor Gáborral. Két híres, sokak által szeretett emberről van szó, akikről senki nem hitte, hogy valaha véget érhet a kapcsolatuk. Nem csoda hát, hogy vadabbnál vadabb pletykák keringenek a szétválás okáról. Talán ezt elégelte meg Várkonyi Andrea, amikor a  Hot! magazinnak elmondta, mi, miért történt.

A legfontosabb talán az, hogy szó sincs harmadik félről egyik oldalon sem.

Azért Andrea költözött, mert a ház, amelyben éltek Bochkor Gábor tulajdona, ő vásárolta. A szakítás éveken át tartó mérlegelés eredménye. A műsorvezető márciusban döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a múltat.

– Régóta húzódik ez már közöttünk; hol ő vetette fel a kérdést, hol én. Hogy miért pont most feneklett meg kettőnk kapcsolata, annak sokkal mélyebb okai vannak, mint azt sokan hinnék. Nincs új szerelmem, nem egy másik férfi miatt léptem ki ebből a kapcsolatból – mondta a magazinnak Várkonyi Andrea, aki azért döntött úgy, hogy rendbe teszi az életét, mert márciusban szörnyű fájdalmakat kellett megélnie. Alaszkában forgatott éppen, amikor borzalmas hírt kapott a szüleitől, 48 éves nővére elhunyt. 'Amikor megtudtam, hogy nincs többé, számomra összedőlt a világ, a gyász elnyelt, mint a fekete lyuk. Március végére borzalmas állapotba kerültem, szívritmuszavarom lett, emiatt pedig a mai napig gyógyszert kell szednem. Ezután jutottam el oda, hogy mindent újragondolok' - mondta el a magazinnak.

Úgy érzi, attól, hogy ő lépett, és hogy a döntést véglegesnek érzi, még ugyanúgy meg kell élnie a szakítás fájdalmát, mint Gábornak. Arról pedig beszélni fog majd, ha valamikor lesz új kapcsolata.Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!